XERVON Norway AS

Xervon Norway AS skal være kundens foretrukne samarbeidspartner.

XERVON Norway AS leverer tjenester innen stillas og overflatebehandling. Vi har gjennom lang erfaring opparbeidet oss solid kompetanse innenfor våre disipliner.

For oss er sikkerhet, kvalitet, pålitelighet, effektivitet, faglig kompetanse og klar kommunikasjon, essensielle faktorer som har gjort oss til den foretrukne tjeneste-leverandøren – gang på gang.

Vi bestreber oss alltid for å komme opp med den mest effektive løsningen. Vår fagekspertise har bred og allsidig erfaring fra både store og små prosjekt nasjonalt og internasjonalt. Vår erfaring og kunnskap skal gi våre kunder gode og sikre løsninger.

Vårt hovedkontor er lokalisert  på Borgeskogen i Vestfold, og vi har avdelingskontorer i Oslo og Porsgrunn. Våre tjenester leveres i hele landet, og vi oppretter således prosjektkontorer etter behov på nye lokasjoner.

XERVON Gruppen

XERVON-Gruppen er et globalt selskap med over 8.000 medarbeidere på verdensbasis. XERVON danner sammen med BUCHEN og BUCHEN`s datterselskaper, den spesialiserte divisjonen “industrielle tjenester” innenfor REMONDIS konsernet.

Det gjør oss til et av de største selskapene innenfor våre fagfelt. XERVON rangerer blant de ledende selskapene i tekniske tjenester for vedlikehold av industrianlegg over hele verden. Våre tjenester spenner fra separate leveranser, som for eksempel stillas, isolering og overflatebehandling, til fullt vedlikehold av prosessanlegg. Vår leveranse kan ivareta vedlikeholdsplanleggingen med budsjettansvar, prosjektledelse, gjennomføring, levering av infrastrukturtjenester samt drift av sekundærsystemer.

REMONDIS er et av verdens største resirkulerings- service- og vannforsyning selskaper. Konsernet sysselsetter 30.000 ansatte og opererer i 34 land i Europa, Afrika, Asia og Australia. Med sitt omfattende utvalg av virksomhet for å gi en bærekraftig tilførsel av råvarer og vann.

XERVON Norway AS // A Company of the REMONDIS-Group


  Lokalisering

  Her finner du oversikt over alle XERVON sine selskaper
  Les mer


  Jobb i XERVON

  I vår jobbportal, finner du informasjon om jobb i XERVON. Vi håper du får lyst til å jobbe hos oss!
  Les mer


  Kontakt oss

  Kontaktinformasjon om XERVON Norway AS
  Les mer

© 2017 REMONDIS SE & Co. KG

02 / 13