Personvernerklæring

Det er viktig for oss at personopplysningene dine beskyttes på riktig måte. Nedenfor informerer vi deg om hvordan vi behandler personlige opplysninger som vi får tilgang til når internettsidene våre brukes.

Ansvarlig

Ansvarlig for internettsidene er

XERVON Norway AS
Borgeskogen 3
3160 Stokke

Under Impressum finner du flere opplysninger om foretaket vårt.

Protokollfiler

Når nettsiden brukes lagres data fra nettleseren og internettforbindelsen din midlertidig. Vi protokollerer denne informasjonen om brukertrafikk:

  • IP-adressen til computeren som logger seg inn
  • Operativsystemet på computeren som logger seg inn
  • Nettleser-versjonen på computeren som logger seg inn
  • Filen som leses
  • Dato og tid for innlogging
  • Overført datamengde
  • Henvisende URL
  • Forbindelsesprotokoll

I den grad det dreier seg personopplysninger, brukes forbindelsesprotokollene bare for drift av nettsiden og for å opprettholde fortrolighet og integritet når IT-systemet behandler personopplysninger (dette inkluderer formål som teknisk kommunikasjon, feilsøking og vern mot angrep). Denne databehandlingen er hjemlet i art. 6, avsn. 1 - f i EUs personvernforordning.
Vi sletter IP-adressen etter senest 7 dager. Det er ikke mulig å identifisere en person med dataene som blir igjen hos oss.
REMONDIS bruker de anonymiserte opplysningene om brukertrafikken på nettsiden til å forbedre og gjøre nettsiden mer brukervennlig. Mer informasjon om dette finner du i kapittelet om "informasjonskapsler" og "Google Analytics“.

Dine rettigheter som berørt person

Forutsatt at forutsetningene oppfylles, vil vi på forespørsel gi deg skriftlig eller elektronisk innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg (art. 15 GDPR), videre har du rett til å be om sletting (art. 17 GDPR), retting (art. 16 GDPR), begrensning av behandling (art. 18 GDPR) og dataportabilitet (art. 20 GDPR) for personopplysningene dine. Ta kontakt med:

REMONDIS SE & Co. KG
- Personvernansvarlig -
Brunnenstr. 138
44536 Lünen
E-Mail: datenschutz@remondis.de

Det samme gjelder hvis du har gitt oss et samtykke til innsamling eller behandling av personopplysninger som du ønsker å tilbakekalle. Et slikt samtykke kan du når som helst tilbakekalle per e-post eller brev.

Klagerett

Hvis du mener at behandlingen av dine personopplysninger er i strid med gjeldende lovverk, kan du klage til Datatilsynet. På denne lenken finner du en liste over de personvernansvarlige og hvordan du kan kontakte dem: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Kontaktskjema/bestilling av informasjon

For enkelt å kunne kommunisere med kunder og interessenter finnes det et kontaktskjema på nettsiden vår. Der kan du be om informasjon om produktene våre eller generelt ta kontakt med oss. I tillegg til de frivillige opplysningene og selve meldingen du sender, ber vi om disse opplysningene fra deg:

Anrede
Name
Vorname
E-Mail-Adresse

Vi trenger disse opplysningene for å kunne behandle forespørselen din, bruke navnet ditt riktig og gi deg et svar. Spørsmål som sendes via kontaktskjemaet, lagres som e-post og blir regelmessig kontrollert for mulig sletting. Opplysninger som ikke lenger trengs i forbindelse med en kunde eller interessent eller dersom kundens motstridende interesse er sterkere, sletter vi dataene etter senest 180 dager med mindre det finnes andre lovpålegg om oppbevaring. Denne bruken er hjemlet i art. 6, avsn. 1 - f i EUs personvernforordning (GDPR). Hvis kontakten oppstår som følge av kundeprospektering, er lovhjemlet art. 6, avsn. 1 - b GDPR.

Dataoverføring til tredjepart og utenfor EU

Når vi formidler personopplysninger til eksterne aktører sørger vi alltid for at dine sikkerhetsinteresser er ivaretatt. Formidling skjer kun etter at du har gitt ditt samtykke, hvis det er nødvendig for å kunne utføre de tilbud og tjenester du ønsker fra oss eller det finnes lovpålegg om å gjøre dette.

Unntatt bruk i forbindelse med Google Analytics, Google Fonts og Google Maps blir ingen av de personopplysningene vi samler inn behandlet i et tredjeland. Disse tjenestene tilbys av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Inc. garanterer personvernet i aktivitetene til Google Analytics, Google Fonts og Google Maps gjennom et såkalt "privacy shield" og Googles tiltak for personvern og datasikkerhet i EU. Se henvisninger til Google Analytics, Google Fonts og Google Maps.

Oversikten nedenfor viser våre eksterne partnere og innholdet de tilbyr samt lenker til de respektive personvernerklæringene. Der finner du også mer informasjon om databehandlingen deres og mulighetene for å gjøre innsigelser (såk. opt-out):

Bruk av Google Analytics

Denne nettsiden bruker Google Analytics, en nettanalyseløsning fra Google Inc. ("Google"). Vi bruker Google Analytics for å kunne tilpasse og forbedre nettsiden vår i forhold til brukernes ønsker og behov. Denne bruken er hjemlet i art. 6, avsn. 1 - f i EUs personvernforordning. Google Analytics bruker "cookies", dvs. informasjonskapsler som lagres på computeren din og gjør det mulig å analysere hvordan du bruker nettsiden. Videre bruker denne siden Google-API, som er et programgrensesnitt levert av Google. Bruken av denne API-en kan også innebære at data, spesielt IP-adressen, formidles til Google. Informasjonen Google samler om bruken av denne nettsiden med hjelp av informasjonskapslene overføres til en Google-server i USA og lagres der. I EU eller EØS-området vil Google avkorte IP-adressen din før den sendes hvis IP-anonymisering er aktivert på denne nettsiden. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA før den avkortes der. På oppdrag fra oss vil Google bruke denne informasjonen til å vurdere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om trafikken på nettsiden og utføre andre tjenester som står i sammenheng med bruken av nettsiden og internett generelt. Den IP-adressen som nettleseren din sender til Google Analytics sammenholdes ikke med andre data hos Google. Du kan hindre at informasjonskapslene lagres ved å gjøre innstillinger på nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at dette kan påvirke hvilke funksjoner du får tilgang til på nettsiden. Du kan også hindre at opplysningene som registreres i informasjonskapslene (inkl. IP-adressen) overføres til og behandles av Google ved å laste ned og installere en plugin som du finner på denne lenken: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en) Vi gjør oppmerksom på at på denne nettsiden er Google Analytics utvidet med koden „anonymizeIp“ for å sikre at registreringen av IP-adresser skjer helt anonymisert.

Du kan motsette deg Google Analytics' registrering med en såkalt opt -out-kapsel som du finner på denne lenken: Google Analytics

Informasjon om personvern- og bruksbetingelser hos Google Analytics finer du på http://www.google.com/analytics/terms/de.html

Google Web Fonts

For å få et enhetlig skriftbilde bruker vi såkalte web fonts, som tilbys fra Google. Når du går inn på en side laster nettleseren din fontene den trenger for å vise tekst og skrifttyper korrekt, inn i en nettleserkapsel hos deg. For å gjøre dette må nettleseren din ha forbindelse til Googles servere. På den måte får Google informasjon om at nettsiden ble kalt opp fra din IP-adresse. Vi bruker Google Web Fonts for å gi nettsiden vår et enhetlig og tiltalende utseende. Denne bruken er hjemlet i art. 6, avsn. 1 - f i EUs personvernforordning.

Mer informasjon om Google Web Fonts finner du i Googles personvernerklæring: https://www.google.com/policies/privacy/.
Du kan stille inn nettleseren din slik at den ikke laster inn skrifttyper fra Google-serverne
(f.eks. ved å installere add-ons). Hvis nettleseren din ikke støtter Google Fonts eller du hindrer tilgang til Google-serveren, vil skriften vises i systemets standard skrifttype. Da vil altså nettsiden vår ikke ha det utseendet vi designet.

Google Maps

For å kunne gi online-tilbudene våre et tiltalende utseende og lette søket etter de geografiske stedene som angis, bruker vi karttjenesten Google Maps via en API. For å kunne bruke Google Maps er det nødvendig at IP-adressen din lagres. Informasjonen overføres til en Google-server i USA og lagres der. Denne bruken er hjemlet i art. 6, avsn. 1 - f i EUs personvernforordning.

Mer informasjon om behandling av brukerdata finner du i Googles personvernerklæring: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Hvis du i framtiden ikke ønsker at personopplysningene dine overføres til Google i sammenheng med bruk av Google Maps, kan du deaktivere denne tjenesten helt ved å koble ut JavaScript i nettleseren din. Da kan Google Maps - visningen av kart - ikke brukes på denne nettsiden. Vi gjør oppmerksom på at en deaktivering av JavaScript også vil påvirke andre funksjoner på nettsiden.

Cookies (informasjonskapsler)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettleseren din lagrer på harddisken. Vi bruker såkalte øktbaserte informasjonskapsler (økt-kapsler). De sikrer en unik forbindelse mellom deg og internettsiden vår. Det som lagres er et tilfeldig tall. En økt-kapsel fjernes automatisk når nettleseren lukkes.

Hvis du ikke ønsker bruk av informasjonskapsler på computeren din (eller en annen enhet), kan du deaktivere bruken i nettleseren din. Dette kan imidlertid påvirke brukervennligheten og funksjonaliteten på nettsiden. Lovhjemlen for databehandling med informasjonskapsler til driftsmessige formål er art. 6, avsn. 1 - f i EUs personvernforordning.

Vi bruker disse informasjonskapslene:

Fe_typo_user
Økt-kapsel for Typo-3 bruker-administrasjon
Denne informasjonskapselen er bare relevant for webmaster. Det overføres ingen personrelaterte data.

PHPSESSID
Økt-kapsel for drift av en PHP-nettside
Den brukes til å gjenkjenne nettleseren din for forskjellige formål (f.eks. for å huske språkinnstillingen). Lagringstid: så lenge nettleservinduet er åpent.

retinaSupport
Informasjonskapselen merker seg om monitoren har retina oppløsning.
Lagringstid: 4 uker

i18next
Økt-kapsel for animering på startsiden. Det overføres ingen personrelaterte data.

cookieconsent_status
Denne informasjonskapselen lagres når det klikkes på godkjenning av opplysningen om at det brukes informasjonskapsler. Da registrerer programmet at det ikke er nødvendig å komme med denne informasjonen også på neste side.


XERVON Norway AS // A Company of the REMONDIS-Group
Privacy & Cookies


    Lokalisering

    Her finner du oversikt over alle XERVON sine selskaper
    Les mer


    Jobb i XERVON

    I vår jobbportal, finner du informasjon om jobb i XERVON. Vi håper du får lyst til å jobbe hos oss!
    Les mer


    Kontakt oss

    Kontaktinformasjon om XERVON Norway AS
    Les mer

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG

12 / 13