Våre produkter og tjenester

Med solid og lang erfaring fra varierte kontrakter og store prosjekter, har XERVON bevist sin kompetanse og ekspertise innen det brede spekteret av stillas og overflatebehandling. Vi bestreber oss alltid for å komme opp med den mest effektive løsningen.

Vi har utviklet og implementert konsepter for omfattende tjenesteleveranser med budsjettansvar. Les mer om våre forskjellige produkter og tjenester nedenfor.

 • Stillas Industri

  • XERVON tilbyr tjenester til industrien innenfor olje og gass, petrokjemi, energi, treforedling og skips-offshoreverft. Vedlikehold, revisjonsstans, ombygninger og nybygg er våre naturlige områder for innovative, kreative prosjektløsninger.
   Les mer


  Stillas Bygg

  • XERVON tilbyr tjenester og materiell tilpasset bygg og anleggssektoren. Dette inkluderer levering, montering/demontering og utleie av ulike stillassystemer og midlertidig værbeskyttelse.
   Les mer


  Overflatebehandling

  • XERVON har bred erfaring med overflatebehandling innen olje og gass, petrokjemisk industri, infrastruktur,energi, samt skips- og offshoreverft. Vår Work-shop i Porsgrunn er spesialisert på leveranser til Sub-Sea markedet.
   Les mer

XERVON Norway AS // A Company of the REMONDIS-Group
ImprintPrivacy & Cookies


  Lokalisering

  Her finner du oversikt over alle XERVON sine selskaper
  Les mer


  Jobb i XERVON

  I vår jobbportal, finner du informasjon om jobb i XERVON. Vi håper du får lyst til å jobbe hos oss!
  Les mer


  Kontakt oss

  Kontaktinformasjon om XERVON Norway AS
  Les mer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG