Ny salgs og markedsdirektør i XERVON Norway AS

Bjørn Harald Celius har tiltrådt stillingen som direktør for salg og marked i XERVON Norway.

– Det er en spennende og utfordrende forretningsmessig og strategisk rolle jeg har takket ja til. XERVON er en internasjonal aktør med en lang fartstid i det norske markedet. Jeg gleder meg til å bidra med å videreutvikle XERVON Norway og sikre videre vekst, sier Celius.

Celius har mer enn 25 års erfaring fra industrielle selskaper både nasjonalt og internasjonalt. Den nye salgs- og markedsdirektøren har tidligere blant annet vært CEO og markedsdirektør i Bilfinger Industrier AS, samt hatt flere lederstillinger innen industri- og offshorerelaterte virksomheter i Norge og Skandinavia.

– Våre markeder har vært gjennom store svingninger de senere år. Vi ser nå en betydelig bedring og jeg mener det er gode muligheter for vekst i alle våre markedssegmenter. XERVON er kjent for svært effektiv og sikker prosjektgjennomføring, samt et erfarent og kompetent lag av dyktige medarbeidere, sier Celius. Dette skal vi bygge videre på, slik at våre kunder opplever at vi bidrar til reell verdiskapning i deres prosjekter.

– Vi er svært glade for å få Bjørn Harald med på laget. Han er en erfaren leder med en solid kompetanse som vi trenger for å utvikle selskapet videre, sier CEO Morten Heftøy. Bjørn Harald har erfaring og nettverk fra alle de markedene vi opererer i. Vi ser frem til hans bidrag for både vekst og videre utvikling av XERVON i Norge.

 


XERVON Norway AS // A Company of the REMONDIS-Group
ImprintPersonvernerklæringREMONDIS-Group


  

  Skriv oss

  Gjeldende er våre Personvernregler


  Jobb i XERVON

  I vår jobbportal, finner du informasjon om jobb i XERVON. Vi håper du får lyst til å jobbe hos oss!
  Les mer


  Kontakt

  XERVON Norway AS
  Borgeskogen 3
  3160 Stokke
  Norway
  T +47 33 31 41-00
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG