XERVON Norway AS

XERVON Norway AS skal være kundens foretrukne samarbeidspartner.

XERVON Norway AS leverer tjenester innen stillas til både Bygg & Anlegg og Olje & Gass Industrien. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid kompetanse innenfor våre disipliner.

XERVON Norway AS leverer konkurransedyktige konsepter og produkter som har dokumenterte resultater, og er i henhold til både myndighets krav og kunders forventninger.

XERVON Norway AS ønsker å skape verdier for våre kunder ved kostnadseffektive løsninger gjennomført med høy sikkerhet og til bransjens beste kvalitet. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft, som sammen med våre dyktige medarbeidere bidrar til en komplett leveranse.

Vårt hovedkontor er lokalisert på Borgeskogen I Vestfold, også har vi avdelingskontor i Oslo. Våre tjenester kan leveres i hele landet, og vi oppretter således prosjektkontorer etter behov på nye lokasjoner.

XERVON Gruppen

XERVON-Gruppen er et globalt selskap med over 8.000 medarbeidere på verdensbasis. XERVON danner sammen med BUCHEN og BUCHEN`s datterselskaper, den spesialiserte divisjonen “industrielle tjenester” innenfor REMONDIS konsernet.

Det gjør oss til et av de største selskapene innenfor våre fagfelt. XERVON rangerer blant de ledende selskapene i tekniske tjenester for vedlikehold av industrianlegg over hele verden. Våre tjenester spenner fra separate leveranser, som for eksempel stillas, isolering og overflatebehandling, til fullt vedlikehold av prosessanlegg. Vår leveranse kan ivareta vedlikeholdsplanleggingen med budsjettansvar, prosjektledelse, gjennomføring, levering av infrastrukturtjenester samt drift av sekundærsystemer.

REMONDIS er et av verdens største resirkulerings- service- og vannforsyning selskaper. Konsernet sysselsetter 30.000 ansatte og opererer i 34 land i Europa, Afrika, Asia og Australia. Med sitt omfattende utvalg av virksomhet for å gi en bærekraftig tilførsel av råvarer og vann.

Rettferdighet som prinsipp

 • Ansvarlighet og ærlighet er hjørnesteinene i vår bedriftskultur. I alle land og på alle forretningsområder er det vi gjør tilpasset lovbestemte regler og etisk-moralske prinsipper. Grunnlaget for dette er våre Corporate Compliance-retningslinjer som både ledelse og medarbeidere er forpliktet til å overholde. Denne omfattende adferdskodeksen definerer alle relevante områder og gjelder både for BUCHEN, XERVON og for alle andre bedrifter i Remondis-gruppen.

  Tilleggsinformasjon:

  Du finner Remondis-gruppens Corporate-Compliance-retningslinjer her
  Engelsk versjon

   

XERVON Norway AS // A Company of the REMONDIS-Group
ImprintPersonvernerklæringREMONDIS-Group


  

  Skriv oss

  Gjeldende er våre Personvernregler


  Jobb i XERVON

  I vår jobbportal, finner du informasjon om jobb i XERVON. Vi håper du får lyst til å jobbe hos oss!
  Les mer


  Kontakt

  XERVON Norway AS
  Borgeskogen 3
  3160 Stokke
  Norway
  T +47 33 31 41-00
  Email

© 2021 REMONDIS SE & Co. KG