Søk

Vårt foretaks lokasjoner

Med ett eneste klikk får du hele bildet: Se hvor våre forskjellige forretninger ligger, hvilke tjenester de enkelte avdelingene tilbyr og hvordan du best kontakter dem.  

 

XERVON Norways forretningsadresser XERVON’s business locations


REMONDIS-gruppens forretningsadresser

Oppdag REMONDIS-verdenen med sine nesten 800+ forretningsgrener og partnerforetak i over 30 land i Europa, Afrika, Asia og Australia.

The REMONDIS Group’s locations

 • deutsch
 • english
 • nederlands
 • français
 • español
 • italiano
 • polski
 • deutsch
 • svenska
 • 中文
 • 中文

XERVON Norway AS

XERVON Norway AS leverer tjenester innen stillas til både Bygg & Anlegg og Olje & Gass Industrien. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid kompetanse innenfor våre disipliner. XERVON Norway AS leverer konkurransedyktige konsepter og produkter som har dokumenterte resultater, og er i henhold til både myndighets krav og kunders forventninger. XERVON Norway AS har hovedkontor på Alnabru i Oslo, samt et avdelingskontor på Borgeskogen Industriområde i Vestfold. Ved behov opprettes prosjektkontor på andre lokasjoner. Vårt hovedkontor er lokalisert på Borgeskogen I Vestfold, også har vi avdelingskontor i Oslo. Våre tjenester kan leveres i hele landet, og vi oppretter således prosjektkontorer etter behov på nye lokasjoner.

XERVON-gruppen

XERVON-gruppen er et globalt selskap med over 5.200 medarbeidere på verdensbasis

Gruppens selskaper operer under merkenavnene XERVON og BUCHEN og er eid av REMONDIS konsernet.

Det gjør oss til et av de største selskapene innenfor våre fagfelt. XERVON rangerer blant de ledende selskapene i tekniske tjenester for vedlikehold av industrianlegg over hele verden. Våre tjenester spenner fra separate leveranser, som for eksempel stillas, isolering og overflatebehandling, til fullt vedlikehold av prosessanlegg. Vår leveranse kan ivareta vedlikeholdsplanleggingen med budsjettansvar, prosjektledelse, gjennomføring, levering av infrastrukturtjenester samt drift av sekundærsystemer.

REMONDIS-gruppen

REMONDIS er et av verdens største resirkulerings- service- og vannforsyning selskaper. Konsernet sysselsetter 30.000 an-satte og opererer i 34 land i Europa, Afrika, Asia og Australia. Med sitt omfattende utvalg av virksomhet for å gi en bærekraftig tilførsel av råvarer og vann.

Rettferdighet som prinsipp

Ansvarlighet og ærlighet er hjørnesteinene i vår bedriftskultur. I alle land og på alle forretningsområder er det vi gjør tilpasset lovbestemte regler og etisk-moralske prinsipper. Grunnlaget for dette er våre Corporate Compliance-retningslinjer som både ledelse og medarbeidere er forpliktet til å overholde. Denne omfattende adferdskodeksen definerer alle relevante områder og gjelder både for BUCHEN, XERVON og for alle andre bedrifter i REMONDIS-gruppen.

Tilleggsinformasjon: Du finner REMONDIS-gruppens Corporate-Compliance-
retningslinjer her Engelsk versjon


XERVON Norway AS // A Company of the REMONDIS-Group