Søk

Vårt foretaks lokasjoner

Med ett eneste klikk får du hele bildet: Se hvor våre forskjellige forretninger ligger, hvilke tjenester de enkelte avdelingene tilbyr og hvordan du best kontakter dem.  

XERVON Norways forretningsadresser XERVON’s business locations


REMONDIS-gruppens forretningsadresser

Oppdag REMONDIS-verdenen med sine nesten 800+ forretningsgrener og partnerforetak i over 30 land i Europa, Afrika, Asia og Australia.

The REMONDIS Group’s locations

Våre produkter og tjenester

Vi har i over 20 år levert våre tjenester til et bredt spekter av prosjekter, fra små byggeoppdrag til signalbygg og Industrianlegg som vil prege landet i mange i generasjoner.

Stillas Industri

XERVON leverer tjenester til industrien innenfor olje & gass, petrokjemi, energi, treforedling og skips- og offshoreverft over hele landet. Vårt tjenesteomfang dekker ISO fagene – Stillas, Overflatebehandling og Isolering.

Referanseprosjekter

Bygg og Anlegg

XERVON er en av Norges ledende totalleverandører av stillaser og værinndekning til Bygg- og Anlegg i Østlandsregionen. Våre løsninger har i over 20 år bidratt til sikre arbeidsplasser og gode vedlikeholds- og byggeprosjekt.

XERVON er en kompetansebedrift innenfor stillasfaget og våre dyktige medarbeidere leverer hver dag konkurransedyktige konsepter og produkter i tråd med både kunde og myndighetskrav.

Referanseprosjekter

XERVON Norway AS // A Company of the REMONDIS-Group